Malaysia

Malaysia.
Jag tror inte någon av oss har fått en riktigt bra uppfattning om Malaysia.
När vi först landade & skulle fixa taxi till hotellet, som vi denna gång varit så duktiga & bokat innan, så blir vi typ hånade av chaffisarna. Ingen ville direkt köra oss. Efter en stund fick vi iallafall hjälp av en kille som förklarade för oss hur vi skulle gå till väga på ett SÄKERT sett. Vi kommer efter många om & men in i något slags taxi kö system som ändå en svart taxi chaffis försöker lura oss på. Vi tog oss iallafall till vårat hotell som vi gillar skarpt!
När vi vaknar på morgonen dagen efter får vi dock ett jävla besked att poolen inte funkar. Vi fixar ett nytt hotell på tiden 4 timmar, får tillbaka våra pengar & byter hotell!
Älskar det ännu mer, fortsätter dagen med att shoppa, vilket gör alla tjejer på bra humör! Hanna & Emmy smyghäver några glarrer vin & är därför på ett väldigt bra humör!
När vi idag vaknar & bara känner att "jag tänker inte gå en meter längre än till poolen, solstolen & toan" så inser vi att vi behöver bara gå mellan poolen & toan. För den enda solfläcken som finns ligger på 1 kvadratmeter...
Just då känner jag att nu har vi fan nått botten...
Men efter en stund kommer våran egna hotell hjälpreda & visar oss en gömd guldgruva!
& här ska vi ligga tills det luktar bränt!
I-landsproblem så det skriker om det tänker ni men faktiskt så suger det när det inte går som man har tänkt sig.

Over and out
Ahlberg

 
Haha de två sista bilderna är så ironiskt dåliga! 
Papi
2014-02-24 @ 19:26:21

Hej på er.Kul att det löste sig till slut,men ni verkar ju vara ett gäng bestämda damer som vet hur en slipsten ska dras.Ni verkar ju ha det gött om man ska gå efter bilderna.O ni,glöm inte att dricka annat en sådant med % i.Kram på er.Papi




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0